6 βήματα επιτυχημένης πώλησης

Η πώληση του ακινήτου σας είναι μία πολύ λεπτή υπόθεση. Εξάλλου, πρόκειται για το σπίτι σας, ένα μέρος όπου έχετε περάσει ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σας. Γι’ αυτό δεν πρέπει να αφήσετε αυτή την υπόθεση σε οποιονδήποτε και πρέπει να αναζητήσετε έναν ειδικό που να ξέρει να αξιολογήσει την πραγματική αξία του.

Η εξαιρετική  γνώση της αγοράς, μία πολύ προσηλωμένη ομάδα πωλήσεων με βάση την αγορά και μία μακρά εμπειρία στην αγορά ακίνητης περιουσίας μάς βοηθούν να πουλήσουμε το ακίνητό σας με επιτυχία. Η στρατηγική πώλησής μας βασίζεται σε 6 μοναδικά βήματα που εφαρμόζονται από εμάς για εσάς.

 

Βήμα 1 - Εξατομικευμένη παροχή συμβουλών

Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας, ένας από τους συμβούλους μας στην πώληση ακινήτων θα επικοινωνήσει μαζί σας. Αυτός ή αυτή θα βρίσκεται δίπλα σας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας πώλησης του ακινήτου σας.

Με χαρά σας προσκαλούμε σε μία πρώτη, μη δεσμευτική συμβουλευτική συνάντηση στο γραφείο μας, όπου θα σας παρουσιάσουμε όλες τις μεθόδους και τις υπηρεσίες προώθησης. Μαζί, θα συζητήσουμε την προσέγγιση πώλησης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και στις επιθυμίες σας. Από την μακρά εμπειρία μας, γνωρίζουμε ότι μία προσωπική συζήτηση είναι το βέλτιστο εφαλτήριο για μία σύντομη και αποτελεσματική διαδικασία πώλησης του ακινήτου σας.

Βήμα 2 - Ακριβής εκτίμηση της τιμής αγοράς

Η βάση μίας επιτυχούς πώλησης συνίσταται σε μία διαφανή και αντικειμενική αξιολόγηση της τιμής του ακινήτου σας. Χάρη στη μακρά εμπειρία τους και την ολοκληρωμένη κατάρτισή τους, οι εκπρόσωποί μας μπορούν να προσδιορίσουν την τρέχουσα τιμή πώλησης του ακινήτου σας. Λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες που έχουν αντίκτυπο στην αξία του ακινήτου σας, θα προσδιορίσουμε μαζί σας τη μέγιστη δυνατή τιμή πώλησης για το ακίνητό σας.

Οι μέθοδοι εκτίμησης που προσδιορίζουν τη μέγιστη δυνατή τιμή πώλησης για το ακίνητό σας:

• Η αξιολόγηση του ακινήτου σας από τους ειδικούς μας

• Μία διεξοδική ανάλυση των δυνητικών αγοραστών

• Μία λεπτομερής ανάλυση της αγοράς

• Μία διερεύνηση των συγκρίσιμων ακινήτων

• Η σύλληψη ενός εξατομικευμένου σχεδίου πώλησης, εξ ολοκλήρου προσαρμοσμένου στο ακίνητό σας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, η προτεραιότητά μας είναι η εύρεση του ιδανικού αγοραστή για το σπίτι σας. Η σωστή αξιολόγηση του ακινήτου σας είναι, κατά συνέπεια, το θεμέλιο μία επιτυχούς πώλησης.

Βήμα 3- Εξατομικευμένη πρόταση προώθησης

Η μοναδικότητα του ακινήτου σας θα κατοπτρίζεται άψογα στο εξατομικευμένο σχέδιο προώθησής μας. Η ακολούθηση μίας ξεκάθαρης στρατηγικής μάς δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε το ακίνητό σας με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο και να εκμεταλλευθούμε τις πλήρεις δυνατότητες πώλησής του. Προτού ξεκινήσουμε τη διαδικασία πώλησης του ακινήτου σας, επιλέγουμε μαζί σας τις ακριβείς μεθόδους και ενέργειες που θα χρησιμοποιήσουμε για να προωθήσουμε το ακίνητό σας με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο και σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Από αυτή τη διαδικασία θα εξάγουμε ένα εξατομικευμένο σχέδιο πώλησης που δυνητικά μπορεί να συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων:

• Την κατάρτιση επαγγελματικών εγγράφων πώλησης, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών υψηλής ποιότητας

• Τη διακριτική εμπορική προβολή του ακινήτου σας σε επιλεγμένο δυνητικό πελατολόγιο

• Διαφημίσεις σε έντυπα και διαδικτυακά μέσα σε πάνω από 16 ιστοσελίδες Ελλάδος αλλά και εξωτερικού .

Βήμα 4 - Σχεδιασμός βέλτιστης προβολής

Η προβολή ενός ακινήτου αποτελεί την πρώτη εντύπωση που αποκομίζουν οι πελάτες από το δυνητικά νέο σπίτι τους - και δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία για μία πρώτη εντύπωση. Επομένως, προβάλλουμε το ακίνητό σας με τον βέλτιστο τρόπο, προκειμένου να προσεγγίσουμε τους δυνητικούς αγοραστές και να διασφαλίσουμε ότι μπορούν να εκτιμήσουν τη συνολική αξία του ακινήτου. Οι εξειδικευμένοι εκπρόσωποί μας είναι σωστά καταρτισμένοι, ώστε να καθοδηγήσουν τους πελάτες μέσα σε ένα πλήθος τύπων ακινήτων και να υπογραμμίσουν τα πλέον ελκυστικά πλεονεκτήματα στους επισκέπτες πελάτες - τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό των ακινήτων.

Στόχος μας είναι οι επισκέπτες πελάτες να φανταστούν άμεσα ότι κατοικούν στο νέο τους σπίτι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους.

Δοκιμασμένα κριτήρια για μία επιτυχημένη προβολή ακινήτου:

• Μία εξατομικευμένη στρατηγική προβολής

• Προκαθορισμένα ραντεβού προβολής που προσαρμόζονται στο πρόγραμμά σας

• Παροχή συμβουλών για απαραίτητες μικροεπισκευές και ανακαινίσεις

• Πολύτιμες συμβουλές για τη δημιουργία μίας θερμής και φιλόξενης ατμόσφαιρας

Βήμα 5 - Τακτικές ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση πώλησης

Σας κρατάμε ενήμερους για την πρόοδο της διαδικασίας πώλησης του ακινήτου σας. Ο σύμβουλος πώλησής σας θα σας παρέχει διαφάνεια και σαφή στοιχεία για τις ενημερώσεις, τον αριθμό των επισκέψεων, τα κριτήρια πώλησης που εφαρμόζονται κάθε φορά καθώς και όλες τις προσφορές που γίνονται. Ενημερώνεστε ηλεκτρονικά για όλες τις επισκέψεις αλλά και τις προσφορές .

Επιπλέον, θα παρακολουθούμε στενά τυχόν στοιχεία της αγοράς που ενδέχεται να αλλάζουν κατά τη διάρκεια της πώλησης του ακινήτου σας. Σε αυτή τη βάση, αναθεωρούμε τη στρατηγική πώλησής μας και μπορούμε να την προσαρμόσουμε οποτεδήποτε με τη συγκατάθεσή και την επικοινωνία μαζί σας .

Βήμα 6 - Επαγγελματική διαπραγμάτευση συμβολαίου

Αφού βρεθεί ο δυνητικός πελάτης, πρέπει να συζητηθούν οι λεπτομέρειες του συμβολαίου. Εδώ, ο στόχος των εκπροσώπων πώλησής μας είναι σαφής: να αναγνωρίσουν τις πραγματικές δυνατότητες του ακινήτου σας και να το πουλήσουν στην καλύτερη δυνατή τιμή. Με την εμπειρία, την εκτεταμένη εμπειρογνωμοσύνη και τις ιδιαίτερα ανεπτυγμένες ικανότητες διαπραγμάτευσης που διαθέτουμε, είμαστε βέβαιοι ότι θα πουλήσουμε το ακίνητό σας με τους καλυτέρους όρους.

Η συμβολαιογραφική πράξη είναι το τελευταίο και οριστικό βήμα της πώλησης του ακινήτου σας. Σε αυτή την κρίσιμη φάση, είμαστε δίπλα σας και σας παρέχουμε υποστήριξη σχετικά με ερωτήσεις ή ζητήματα της τελευταίας στιγμής, έως και την τελική υπογραφή του συμβολαίου και μετά από αυτήν.